Tilbake

10. april 2016
Blogg

Jeg er tilbake på internett. Altså, jeg forsvant aldri, men sluttet å eksponere meg. I stedet har jeg lusket rundt, prokastinert, byttet ut rydding og pensumlesing med Reddit, kattevideoer og kakeoppskrifter -akkurat som alle andre! Til slutt begynte jeg å savne å ha et sted å publisere tekst, og slik ble eklektisk.no til. Eklektisk er synonymt med prøvende og søkende, noe som oppsummerer personligheten min ganske godt.

Hvis du ikke vet hvem jeg er fra før, er det kanskje like greit. Hvis du vet hvem jeg er, har du enten funnet frem fordi du googlet navnet mitt (hei, din stalker!) eller fulgt min gamle blogg, og derfor fått en mail med tips om denne lille kroken på verdensveven.

0 ingen har gitt hjerter enda. Blir du den første? Trykk her!

You Might Also Like

2 kommentarer

 • Svar Elise 15. august 2016 at 21:32

  Jeg er så glad for at du er tilbake! Har aldri kommentert på askforanswers-bloggen din, men nå må jeg jammen få det ut: Jeg har savnet bloggingen din. Håper du holder koken i laaang tid fremover, og lykke til med alenereising og prosjekt skjerpdeg2016.

  • Svar Ulrikke 15. august 2016 at 21:42

   Hei Elise!
   Så utrolig hyggelig kommentar! Tusen takk for det, jeg skal skrive og skrive! Denne bloggen blir nok ganske annerledes enn AFA, men jeg håper du vil følge med. Anbefaler å registrere så du får nyhetsbrev, da jeg ikke poster så ofte. Du finner skjema her: https://www.eklektisk.no/2016/07/02/eklektisk-no-lanseres/

   Den gamle AFA-siden på FB skal nemlig ned 🙂

  Legg inn en kommentar