2019: Blogginnlegg hver onsdag

16. januar 2019
Blogg

Hei!

Det har vært stusselig med oppdateringer her. Jeg har vært usikker på hva jeg skal skrive. Bloggen jeg hadde i slutten av tenårene til begynnelsen av tjueårene var utrolig viktig for meg. Den ga meg bekjentskaper, noen av dem er fremdeles blant mine beste venner i dag. Den ga meg et fellesskap og følelse av tilhørighet.

Årene går og jeg har blitt eldre. Det oppmerksomhets- og bekreftelsesbehovet jeg hadde da, er borte. Jeg har ikke helt visst hvordan jeg skulle bruke dette mediumet, når de behovene som var drivkraften før, har forsvunnet med alderen.

Jeg elsker fortsatt å skrive. Jeg liker fortsatt å fotografere. Det er også hyggelig med en plattform som kan brukes til å kommunisere med andre med samme interesser. Derfor har jeg bestemt meg for at bloggen i år blir et slags selvdisiplinsprosjekt. Tidligere har jeg vært dårlig på å forplikte meg til ting og fullføre og jeg tok sjelden avtaler med meg selv seriøst. Det siste halvåret har jeg blitt ganske flink , men å forplikte meg til å poste noe en dag i uka er likevel skummelt. Men jeg skal gjennomføre, om det så bare blir en meme i blant. Så, 2019: 48 blogginnlegg. Det virker jo i utgangspunktet ikke så vanskelig.

Legg gjerne igjen et lite pip i kommentarfeltet, eller trykk på hjertet på venstre side under. Hyggelig å se om noen fortsatt følger med!

Foto: Hannah Olinger on Unsplash, brukt med CC-lisens.
23 personer syntes dette var et godt innlegg. Er du enig? Trykk her!

You Might Also Like

6 kommentarer

 • Svar Caroline Ingebrigtsen 16. januar 2019 at 20:17

  Oh, så gøy! Gleder meg til å følge med

  • Svar Ulrikke 17. januar 2019 at 23:14

   Så hyggelig, Caroline! 😀

 • Svar Martine 17. januar 2019 at 06:27

  Så bra at du vil begynne å blogge igjen! Jeg vil gjerne lese om skriveprosessen din, det er så inspirerende å lese om andres skriving. Husker at du hadde skrivetips, tips mot skrivesperre etc på den forrige bloggen, og jeg leste innleggene mange ganger ?

  • Svar Ulrikke 17. januar 2019 at 23:17

   Hei Martine, så hyggelig å høre og takk for innspill! Jeg vet neimen ikke om jeg har noen skrivetips lenger, jeg tror at jeg på den tiden leste masse om disse tingene i stedet for å faktisk skrive, og nå er det omvendt. Skal tenke litt på det! Men jeg er helt enig i at det er spennende å lese om andres skriveprosess!

 • Svar Drea 25. januar 2019 at 20:26

  Jeg kjenner meg SÅ godt igjen! Jeg er helt lik. Jeg har jo blogga siden 2008, og bloggen har betydd så mye for meg! Men så slutta jeg å bry meg så mye om hvor mange lesere jeg har, og siden da har det blitt dårlig blogging … haha! Jeg savner å blogge hver eneste dag, men … jeg har da ingenting å blogge om lenger. :b

  • Svar Ulrikke 25. januar 2019 at 22:07

   Ja, ikkesant! Det er blitt annerledes nå som vi er eldre 🙁 Det var skikkelig gøy de årene vi begynte! Men nå leser jeg knapt blogger lenger, så er spent på hvor mange som faktisk kommer til å lese disse innleggene jeg har forpliktet meg til fremover. Det er derfor jeg ser på det som et selvdisiplinsprosjekt, hadde gitt opp fort hvis det bare handlet om likes og kommentarer 🙂

  Legg inn en kommentar