Pliktoppfyllende

27. februar 2019
Ukategorisert

Utsetter, utsetter, utsetter. Å skulle publisere noe hver onsdag har vist seg være vanskeligere enn jeg trodde. Det begynner med at jeg gleder meg til å sette meg ned, jeg skal gjøre det i helgen! Og så skal jeg trykke planlegg på innlegget, så det blir autopostet. Det blir søndag. Mandag. Tirsdag. Onsdag. Onsdag kveld.


Da blir det brått vanskelig. Jeg er trøtt og kritisk og hvis jeg bare skal poste noe, bare for å poste, føles ikke det helt bra heller. “Jeg har jo ingenting å skrive om!” tenker jeg. Men så setter jeg meg ned og drodler og plutselig har jeg ti ideer på arket foran meg, skrevet med tusjer i forskjellige farger. Så prøver jeg å starte. Men jeg er blitt altfor trøtt, og altfor kritisk.


Dagene går så fort. Jeg har smått begynt å jobbe mot en eksamen i historie, ved å se et par dokumentarer om verdenskrigene, har mareritt om Rasputin, fordi jeg har lest masse om Tsarfamilien (ikke pensum, men en spennende avstikker.) Det er fint å få oppfrisket historiekunnskapene, men jeg burde være flinkere til å strukturere tid og gjøre andre ting også.


Så her er et innlegg om å ikke klare å skrive et innlegg, for å gjennomføre forpliktelsen jeg har til meg selv om å blogge hver onsdag. Et selvdisiplinsprosjekt handler jo tross alt om å gjennomføre, selv om man kanskje ikke vil.

2 personer syntes dette var et godt innlegg. Er du enig? Trykk her!

You Might Also Like

2 kommentarer

  • Svar Carina 12. mars 2019 at 00:03

    Jeg tror nesten alle som blogger eller skriver kan kjenne seg igjen i dette. Jeg synes du er flink!

    • Svar Ulrikke 29. mars 2019 at 11:42

      Tusen takk, kjære <3

    Legg inn en kommentar