En liste over ting som har skjedd siden sist

27. mars 2019
Ukategorisert
  1. Sett Vaiana. Herregud, kjempefin film. Dessuten ble jeg sittende oppe og høre fire sanger fra soundtracket på repeat halve natten.


2. Borret for første gang. I en alder av 27 begynte jeg å få hull i tennene, takket være litt mye Pepsi Max. Fire begynnende hull, hadde jeg. Tannlegen mente de kunne lege seg selv dersom jeg var flink med fluorskyll, og ett år etterpå kan jeg faktisk ikke se to av dem lenger.

Ett av de fire hullene var en liten sprekk i en jeksel, øverst ved tannkjøttet. Det stresset meg voldsomt. Tenk på alt som potensielt kunne sette seg fast der, som kunne gi meg betennelse i kjevebeinet som potensielt kunne spre seg til hjernen og drepe meg?! Jeg kvinnet meg opp, bestilte time hos tannlegen, som jeg siden avlyste to ganger fordi jeg ikke turte å gå.

Men å borre var jo ikke skummelt, bedøvelsen gjorde ikke vondt, og jeg syntes nesten hele opplevelsen var litt gøy og spennende. Utrolig hvordan jeg har gått rundt med en sånn fullstendig ulogisk barneforestilling om at et tannlegeborr nærmest er som en drill.


3. Fått ny jobb på en skole. Det er krevende, men også ganske koselig. Dessuten får jeg enormt mange skritt på skritt-telleren min.

4. I forbindelse med den nye jobben har jeg for første gang i livet blitt kalt “fittekjerring”, og dét av en person på cirka 10 år.

5. Ikke lest til eksamen. Det må jeg endre på, det blir skikkelige skippertak fremover.

6. Bestemt meg for å kjøpe en Nintendo Switch. Etter jeg har kommet gjennom pensum. Det er en fin gulrot.

Hvor fantastisk er det ikke at man både kan koble den til TV’en og ta den med og spille hvor som helst?

7. Spart 9000 i BSU. Det er ganske vilt, så flink har jeg aldri vært før. Jeg har virkelig omprioritert og prøver å ikke handle bare fordi det er penger på konto og jeg ser en fin ting.


8. Bestemt meg for å gjennomføre 60 treningsøkter i løpet av 2019. Jeg gikk hardt ut i begynnelsen av året og tenkte jeg skulle gjøre ti i måneden. Det funket bra i begynnelsen av januar (selvfølgelig. Klassisk, det), så dabbet det av.

Nå har jeg ikke trent siden den 20 januar. Det var ikke noe jeg hadde skrevet opp som mål for året uansett. Mitt treningsmål i år var å klare 50 repetisjoner av den vanvittig vonde øvelsen (synes jeg) dead bug. Den passer bra for deg med masochistiske tendenser som liker tortur, men også for dem som vil styrke kjernemusklaturen (som jeg vil, jeg klarer jo knapt å gå uten å sjangle).

Men nå bytter jeg det altså ut med å skulle gjennomføre 60 økter, som jeg fremdeles synes er ambisiøst for et vanvittig usportslig menneske. Gå tur teller ikke, kun styrketrening.

7 personer syntes dette var et godt innlegg. Er du enig? Trykk her!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar