Boktips: Atlas Obscura

3. april 2019
Litteratur

Jeg elsker oppslagsbøker om alt mulig. Det er så herlig å sitte og bla og lese om alle slags rare ting, og Atlas Obscura er akkurat en sånn bok. Det er en oversikt over underlige fenomener, spesielle opplevelser og unike steder rundt om i hele verden.

Boken består av korte tekster med bilder, spredd over cirka 450 sider. Her kan man bla lenge, altså!

Tips meg gjerne om du vet om noen gode, interessante oppslagsbøker!

Alle foto: meg

5 personer syntes dette var et godt innlegg. Er du enig? Trykk her!

2 kommentarer

  • Svar Anne-Line 4. april 2019 at 08:22

    Kul bok! Den kunne jeg godt tenke meg å ha i samlingen min også. Jeg har en bok som hetere Heksikon, som er et oppslagsverk over hekser, trolldom og sånn. Bladde ofte i den på skolebiblioteket da jeg var yngre, og plutselig fant jeg et gratis eksemplar da jeg var innom en minigjenbruksstasjon ?

    • Svar Ulrikke 4. april 2019 at 08:32

      Åh, så gøy, Anne-Line! Jeg husker også en sånn bok fra biblioteket fra barneskolen. Ikke akkurat den, men om noe lignende. Skikkelig spennende! Så gøy at du fant den igjen på en gjenbruksstasjon! 😀

    Legg inn en kommentar