(Nesten magiske) Briller

17. april 2019
Ukategorisert

“Herregud! Se! Se! Herregud, så pent! Se så fint gresset er!”

Vi er på vei til Ikea, rett over grensen til Belgia.

“Og lyset! Og trærne! Se på himmelen! Herregud, det er så pent. Og de vindturbinene, shit, så fine!”

“Whatever drugs you are on, I would like some,” sier kjæresten min.

Det er ikke drugs som er greia, det er briller. Solbriller!

Selvportrett. Jeg har litt høyere panne IRL, ellers er dette veldig realistisk tegnet. Mad skillz!

“Du må prøve dem, så skjønner du!” Jeg tar av han solbrillene mens han fremdeles kjører og setter på mine. Han liker dem ikke, og jeg liker ikke hans. De har blå glass, alt får kalde farger og ser verre ut enn i virkeligheten. Mens mine, de får frem det beste i verden, og når jeg tar dem av, blir jeg nesten litt skuffet.

Åh, er det sånn alt egentlig ser ut, tenker jeg da. Disse brillene har litt rødlig glass, som gjør at alle fargene blir forsterket. De gir nydelig kontrast, gresset får den fineste grønnfargen jeg har sett, alt ser varmt ut, som et perfekt filter, og jeg skulle ønske jeg kunne fange verden akkurat slik gjennom et kamera.

Brillene mine er noen stygge (unnskyld) Ray-bans jeg har fått låne av mamma. Det finnes masse kule Ray-bans, men mine er ikke blant dem. Jeg ser ut som et teit insekt, men det gjør ingenting når jeg føler alt blir så fint. “Du har de enda, ja” sier moren min. Hun har hentet meg, det er en uke før jeg skal til Luxembourg, jeg skal besøke henne for første gang på lenge.

“Ja! Jeg tror jeg har klart å ta vare på dem så lenge, fordi jeg vet de er dine. Hadde de vært mine hadde jeg mistet dem for lengst.” “Du kan godt få dem altså,” sier hun.” “Nei takk, ” sier jeg.

10 personer syntes dette var et godt innlegg. Er du enig? Trykk her!

You Might Also Like

2 kommentarer

  • Svar Carina Behrens 24. april 2019 at 22:11

    Haha, så fin tegning ?

    BTW: Det siste avsnittet der, ON FLEEK!

  • Svar Ulrikke 24. april 2019 at 23:12

    Haha, jeg kan godt tegne deg også 😉 Takk! <3

  • Legg inn en kommentar