Donna Tartt, Nintendo Switch og en gledelig nyhet helt til slutt

15. mai 2019
Ukategorisert

De siste ukene har vært regn og sterk vind, som har dratt med seg kronbladene fra eple- og kirsebærtrær ned, så det nesten har sett ut som snø på bakken. Nå er det sol utafor, jeg ser en klynge insekter virre og pusete løvetannfrø fly forbi vinduet. Da jeg var ute i går kveld var det også sånn, lufta full av løvetann.

Det er onsdag, og jeg innser at det spøker for “blogge hver onsdag”- prosjektet mitt. Jeg ga meg lov til å ikke poste fem ganger, og fremdeles få målet godkjent av den strenge selvdisiplinsdommeren meg selv, som ikke har så mye selvdisiplin som hun trodde. De to siste ukene har jeg hatt eksamen, onsdagen uka etter var jeg ikke i form. Siden jeg har glemt bloggingen to ganger før, har jeg altså bare én gang igjen, hvor jeg ikke kan poste noe, eller mislykkes med prosjektet. Auch.

Det er utrolig deilig å ha eksamen overstått. Jeg har kjøpt en Nintendo Switch, som premie. De siste dagene har jeg spilt så mye at det kjennes ut som en begynnende senebetennelse er på vei. Så nå må jeg ha en Nintendo- pause. Evt koble den til tv’en og spille med en kontroll som er mer ergonomisk utformet. Pokemon Let’s Go er så utrolig koselig! Skikkelig nostalgi!

Foto: meg

Ellers har jeg nettopp begynt på The Little Friend av Donna Tartt. Jeg har lenge hatt lyst til å lese bøkene hennes. Hun gikk faktisk på universitetet med en av mine skrivehelter, Bret Easton Ellis. I hennes debutbok The Secret History og hans andre bok, The Rules of Attraction (du har kanskje sett filmen?) har de små henvisninger til hverandres romankarakterer. Kultklassikeren The Secret History ligger som lydbok på Storytell, for de av dere som bruker det. Hun leser den selv, og hvis du skrur ned farten på stemmen hennes ett hakk, blir det en utrolig god lytteropplevelse! Jeg hørte bare de første to kapitlene, fordi jeg bestemte meg for å la abbonementet utgå. Dessuten har jeg den boka i hylla og gleder meg til å lese selv!

Jeg begynte på The Little Friend i dag, så jeg har bare rukket lese ti sider av denne mursteinen, men jeg liker skrivestilen! Her er baksideteksten:

Så helt, helt til slutt: kjæresten min og jeg har snakket om å flytte sammen til neste år, kanskje allerede på nyåret. Da blir det blogging fra Luxembourg! Det blir starten på en ny era i livet mitt. Hurra!

Ha en fin 17.mai på fredag, så hører du snart fra meg igjen.

8 personer syntes dette var et godt innlegg. Er du enig? Trykk her!

You Might Also Like

2 kommentarer

  • Svar Caroline Ingebrigtsen 16. mai 2019 at 12:36

    Elsker å følge deg her <3

    • Svar Ulrikke 16. mai 2019 at 13:44

      Åh, så hyggelig Caroline! <3

    Legg inn en kommentar