Podcast-tips: Statist

29. mai 2019
Blogg

Jeg har kjent Carina i over ti år. Vi ble kjent gjennom bloggene våre da vi var 17 og 19. Gjennom årene har vi jobbet med flere kreative prosjekter sammen, planlagt ting som ikke ble noe av, og snakket masse om hvor viktig skrivingen (dvs skjønnlitterært) er for oss (selv om vi skriver ganske lite).

Jeg har alltid sett opp til Carina. Hun er så tøff og har en sånn avslappet “vi får se hva som skjer”-holdning til alt, som jeg, uoffisiell norgesmester i overtenking og engstelse, synes er vanvittig beundringsverdig. Hun er utrolig godhjerta og varm, en jeg føler jeg kan fortelle alt til. Hun er en sånn venn alle skulle hatt i livet sitt.

Etter jeg flyttet fra Oslo har vi ikke sett hverandre så ofte, men vi har et sånt type vennskap hvor det ikke gjør noen ting. Når vi møtes er det som vi så hverandre i går, men kanskje har én eller begge bytta hårfarge, eller som sist: en har fått baby. I april ble jeg møtt av Carina og hennes lille Hugo i døra i den nye leiligheten hun deler med samboeren på Kalbakken. Jeg ble så rørt av å se Hugo at jeg begynte å grine. Carina er den første venninnen min som har fått baby, og det var så sterkt å se han og holde han.

I podcasten Statist (ligger på Spotify og Apple podcast, blant annet) forteller hun åpent om hvor stor omveltningen har vært. Carina jobber med markedsføring, elsker internett, øl og fest. Den siste tiden har det blitt lite av sånt. Det er så fint å høre noen snakke så usminket og ærlig om å bli mor, og at det ikke alltid er gøy: det kan i blant rett og slett være litt kjedelig.

Hvis du er som meg: ikke så veldig interessert i “mammagreier” og kanskje usikker på om du vil ha barn, tror jeg likevel du kan lære mye og like denne podcasten. Det er mulig jeg er litt inhabil som venninne, derfor vil jeg legge til at Carina har radioerfaring, flott stemme (det er viktig i podcast) og er et utrolig sjarmerende vesen. To episoder ligger ute og jeg hører rykter om at en tredje er på vei!

13 personer syntes dette var et godt innlegg. Er du enig? Trykk her!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar